2013. szeptember 7., szombat

Feketén - fehéren

Pénteken Horváth Évával kezdtem a napot és végigpróbálgattuk a legújabb Süel modellek prototípusait... na persze a telefonos fotózkodás sem maradhatott el, így már ti is láthattatok néhány modellt a facebook oldalunkon. A képes összefoglalónk Trendspioneer figyelmét is felkeltette, így délután már kaptam is egy rövid szösszenetet az idei őszi-téli szezon egyik meghatározó trendjéről természetesen "Süellel fűszerezve".
Íme:

Sok divatirányzatra mondják, hogy örök visszatérő, de ha egyetlen trendet kellene választani, ami újra és újra megihleti a divatvilág nagyjait, az egyértelműen a fekete-fehér lenne. Idén sem történt ez másképp, az örök színpáros sorra meghódította a nagy nemzetközi divatházakat kifutóit és persze a Süel kötött világából sem maradhatott ki.

Süel kardigán, egyedi Süel kötött táskával - limited collection

A fekete és a fehér szín együtt lehet drámai hatású, ahogy Coco Chanel szerette vagy játékos, lásd Jean Paul Gaultier Pablo Picasso-tól ellesett ikonikus csíkjai. Az idei szezonban egyszerre érvényesül a két hatás és az összkép jin-jangszerű harmóniát sugároz.



Néhány emblematikus fekete-fehér darab a 2013-as őszi-téli szezonban: Isabel Marant fehér szőrmével kombinált fekete hasított bőr bokacsizmája, a Chanel fehér szőrme fülvédője és a gyémántokkal sűrűn díszített fehérarany, ékszerórája, a kígyóbőr fogós Jimmy Choo pompom clutch, vagy a Balenciaga fekete nadrágos szoknya darabja, melyhez a tervező fehér selyemblúzt kreált, mind-mind az örök divatnak hódol.










Miért szeretjük a fekete-fehéret? Mert letisztult képet ad a mai bonyolult világunkban és mert sok játékra ad lehetőséget. Fekete-fehérből lehet csíkos, pöttyös, kockás, zebramintás vagy tyúklábmintás szettünk.
A Süel-nél is megunhatatlan kedvenc a fekete-fehér, hiszen a kötött holmiknál még több csavart vihetünk a ’drámai’ játékba, az ellentétes színű fonalak és minták variálásával és keverésével.

Süel csipkék - lacy knits collection


A Süel 2013. őszi-téli kollekciójának egyik legszebb darabja ez a mélyen dekoltált szupernőies ruha, melynek alján, a V dekoltázs vonalban és a madzsettákon is megjelenő csíkok adják a sportos játékosságot a drámai hatáshoz.

Süel csíkos ruha - basic collection


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése