2014. január 9., csütörtök

Ékszer szerelem - top 10


Gyakran felmerül a kérdés, amikor Süel ruhát próbáltok nálunk, hogy vajon egy-egy fazonhoz milyen ékszer passzol leginkább. Mi most szeretnénk nektek egy picit segíteni a választásban. A színek megfelelő párosításán túl a ruha nyakkivágása is meghatározza, hogy milyen ékszerrel lesz harmonikus az összkép. Az aktuális trendeket sosem árt figyelembe venni, de a legfontosabb, hogy az egyéniségünkhöz passzolót válasszunk. Szerencsére nagyon színes a 2014 tavaszi- nyári ékszer trendek palettája, a neonszínektől a klasszikus csepp alakú medálig sokféle irányzat között válogathatunk. Íme a top tizes listánk Trendspioneer tollából:

1.   Kerek nyakdísz
Az egyik legnőiesebb nőies nyakkivágás a kerek, mely szinte megköveteli a szintén kerek nyakbavalót. Óriási a kínálat ebből a fazonból, az egyszerű, fémes, merev anyagú nyakdísztől, melyet a Mango üzleteiben láttunk, a Czok Ildi kollekcióiban jellegzetes egyedi darabokig.
MNG



CZOK ILDI
2.    Nagy szemű láncos kerek nyakék és karperec. A Tiffany klasszikus szettje a szívecske medálos láncos szett bizony sok más márka tervezőjét megihlette és ez a fazon szinte minden divatmárka kollekciójában megtalálható most. Mi ezt a viseletet farmerhez és bármelyik színes basic tunikánkhoz ajánljuk.
TIFFANY


SWAROVSKI

3.    A neonszínek az idei fő trendekben is tartják magukat, olyannyira, hogy most már nem csak a ruhák, de az ékszerek is feltűnően élénk színekben pompáznak. Szép neonzöld fülbevalót találtunk az ASOS weboldalán. Czok Ildi neonszín csíkozású karpereceiért és nyakékeiért pedig nagyon odavagyunk!
ASOS


CZOK ILDI

4.    A szívecske formát minden nő imádja! Legyen az medál, fülbevaló, gyűrű vagy karperec, bizony sokan nem tudunk ellenállni a csábításnak és muszáj beszereznünk legalább egy szív formájú ékszert. A Tiffany és a Swarovski kollekcióiban közkedvelt medálforma; az idei választékban is gyönyörű fülbevaló-nyaklánc szetteket láttunk, de nagyon szeretjük Mácsár Andi szívecskés fülbevalóját is, amely picit bohókásabb és hétköznap is viselhetjük! Ez a trend a garbósat leszámítva bármilyen Süel ruhához passzol, de leginkább a V kivágású pulcsijainkhoz illik ( persze a fülbevaló önmagában bármihez...olyan cuki).
SWAROVSKI

MÁCSÁR ANDREA

5.    A csepp alakú medál és fülbevaló a másik örök divat. A Kate hercegné eljegyzési gyűrűjét idéző kék köves Swarovski szett szemet gyönyörködtető. Ez az ékszertípus is passzol bármelyik Süel fazonhoz, főként a V kivágáshoz, csak a színek párosítására kell figyelnünk.

SWAROVSKI

6.    A pávatoll ihletésű darabok tökéletesen kiegészítik a Süel színpalettáján a különböző kék és zöld árnyalatokat, különösen az enciánt. Mindkét magyar ékszertervezőt, Czik Ildit és Mácsár Andit is megihlette a páva díszes tollainak jellegzetes árnyalata és sok gyönyörű darabot készítettek már.
CZOK ILDI


MÁCSÁR ANDREA

7.    Az állatminta a zebrástól a leopárdig szintén örök visszatérő, de talán nem is ment ki soha a divatból. Ebből az irányzatból nagyon tetszik nekünk Mácsár Andi kör alakú medállal díszített kendős nyakéke, mely egyedi kiegészítője lehet a kék-fekete-fehér, illetve a bézses-barnás árnyalatú Süel ruháinknak és felsőinknek. 

MÁCSÁR ANDREA
8.    A szivárvány minden színét tükröző fülbevalók, karperecek és nyakláncok töretlen népszerűségnek örvendenek és bármilyen színű és fazonú szettet feldobnak. Mácsár Andi kifejezetten a Süel szivárvány kollekciójához tervezett ékszereket és ezek együttes viselete nagyon különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének.


MÁCSÁR ANDREA FOR SÜEL
9.    A rózsaarany szín néhány éve tört be az ékszerdivatba és úgy tűnik, hogy az idei trendek közt is erősen képviselteti magát. A Thomas Sabo egy teljes kollekciót tervezett erre a szezonra. Szép és egyedi darabokat láttunk az ASOS oldalán is, de a Hennes, illetve a Mango is mindig kidob egy-egy rózsaarany bizsu kollekciót. Szerintünk ettől a trendtől sokan ódzkodnak és maradnak a klasszikus arany vagy ezüst árnyalatoknál. A világosabb, vajszínű és bézses árnyalatú Süel holmikhoz azonban szépen mutathatnak.

THOMAS SABO

10.  Az earcuff’ névre hallgató füldísz egy olyan trend, ami mellett nem tudunk elmenni, hiszen kétségkívül ez az idei szezon legnagyobb őrülete. Mivel ez önmagában igencsak figyelemfelkeltő viselet, egy egyszerű basic Süel ruhát ajánlunk hozzá, leginkább egyszínűt.



+1 A monumentális nyakdíszek, melyek tökéletesen feldobnak egy egyszínű garbós Süel ruhát. Kedvencünk Mácsár Andi zöld csodája, amiből 1 darab készült.



Reméljük, tetszett a top 10 ékszerlistánk, kíváncsiak várjuk a hozzászólásaitokat! Nektek melyik trend jön be?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése