2014. május 22., csütörtök

A legjobb 5 Süel frizura a legbonyolultabbtól a legegyszerűbbig.


A hosszú hajtól sokan azért válnak meg, mert unják, pedig az egyszerű lófarkon kívül számtalan más frizurát lehet készíteni középhosszú vagy annál hosszabb hajból is.

Nagy kedvencünk, a fonás, ami rengeteg variációra ad lehetőséget és remekül kiegészíti a Süel kötött ruháit. A romantikus stílustól a hippin át, egészen a punkos, extrém séróig mindenfélét ki lehet próbálni. Azt gondolnánk, hogy igazán mutatós frizurákat csak fodrászok illetve hajszobrászok képesek kreálni, pedig az egyszerűbbeket magunk is megtanulhatjuk, persze türelem és sok gyakorlás kell hozzá.

A Süel csapattal a legutóbbi fotózásainkon a kalács, a halszálka és a parketta fonás különböző variációit volt szerencsém kipróbálni és némelyik annyira tetszik, hogy magam is megtanultam elkészíteni.

Lássuk az eddigi 6 legjobb Süel frizurát:

A Budapest-fashion-you projektre készült ’viking’ stílusú hajköltemény az aktuális number one. A forgatásunk után néhány nappal hasonlót készítettek Kirsten Stewart hajából egy Chanel fotózásra, micsoda egybeesés! Be kell, hogy valljam, ennek elkészítésére nem vállalkoznék, hiszen rendkívüli gyakorlatot és hozzáértést igényel. De mindenkinek javaslom, akinek középhosszú vagy hosszú haja van, hogy egyszer próbáljon ki egy ilyen fonáskreációt! Bővebb infót a Hair'sku:l csapattól kérjetek:)





Fonott extra konty

A Süel üzletmegnyitójára készült fonással kombinált extra kontyom azért az egyik nagy kedvencem, mert szupernőies, de ugyanakkor modern is. Az extrém frizura ismét a Hair'sku:l csapat remekműve...






Nyárias fonott tincs, hullámos hajban

Vízparti Süel fotózás emléke ez a frizura, amivel azóta már kísérleteztem néhányszor és nagyon szeretem, mert mutatós és nem is olyan bonyolult az elkészítése.








Hullámos frizura

Ez az én jól bevált receptem, amit már pik-pak el tudok készíteni magamnak. Hajmosás után szinte teljesen megszárítom a hajam, jó sok habot teszek rá és kétujjnyi vastag tincseket hajcsavaró nudlikra feltekerem és éjszakára fenn is hagyom, csak reggel bontom ki. Az eredmény pedig természetes hatású hullámos haj:








Egyszerű konty hajfánkkal

A hajfánkot felhúzzuk a lófarok tövére, majd elegyengetjük a hajat és a kontyra húzunk egy újabb gumit. Végül a kilógó hajrészt körbetekerjük a kontyon és hajtűk segítségével rögzítjük.




Arra kell vigyázni, hogy a gyakran igénybe vett hajat gondosan kell ápolni, de erről bővebben a következő blogbejegyzésben olvashattok!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése