2014. augusztus 17., vasárnap

MARIONNAUD CÍMLAPLÁNY - kulissza

Nagyon örültem mikor Móni, a Marionnaud marketinguruja megkért minket, hogy az idei címlaplány választásuk kapcsán is újra kooperáljunk.
Annak aki nem emlékezne, vagy eddig nem olvasott minket háttér infó, hogy az Inspiráló Nő című Süel pályázat fotózásán dolgoztunk együtt először a nemzetközi parfüméria lánc sminkes csapatával, és azóta is újra és újra összeakadnak útjaink kisebb-nagyobb események kapcsán.






Mivel mi is imádjuk bevonni vásárlóinkat, rajongóinkat a hétköznapjainkba, nagyon klassz volt egy olyan projekten dolgozni ahol ismét Ti voltatok a főszereplők, és ismét valódi nőket fotózhattunk. Bár manapság egyre több márka igyekszik a természetes nők felé fordulni, mégis úgy érzem sehol sem vagyunk... nap mint nap hallom tőletek, hogy sokszor indokolatlanul mennyire elégedetlenek vagyunk a testünkkel vagy éppen az arcunkkal... na de ez egy másik téma lesz:). Visszakanyarodva a mostani fotózáshoz, idén újra közületek kerül ki valaki, aki a Marionnaud magazin címlapján fog szerepelni. A megadott 3 kategória már önmagában nagyon szimpatikus volt, hiszen így nemcsak a tizen-huszonévesek, hanem akár a 40 felettiek is jelentkezhettek.

A Süel csapat biztosította a ruhákat, illetve a lányok alkatának és stílusának megfelelően mi válogattuk össze a szetteket a fotózáshoz.
Az elődöntőbe jutott szépségeket személyes találkozóra invitálta a Marionnaud csapat, ahol pár perces beszélgetés után, minimál sminkben egy  gyors fotózás következett. Zsűritagként már a próbafotózás előtt voltak favoritjaim, de nehéz volt a döntés mert mind három kategóriában nagygon erős volt a mezőny. Nálam a finom kisugárzás, a nőiesség és a báj szerepeltek elől a prioritási listámon, hiszen "francia szépségeket" kerestünk.

A három szerencsés kiválasztott fotózására pár nappal az elődöntő után került sor. Előtte a Süel csapat izgalmas inspirációs táblákat készített a sminkeseknek, középen az kiválasztott lányokkal:




A végeredmény persze kicsit mindig más, mint az elképzelt irányvonalak, de már nem kell sokáig várnotok, hogy a magazin hasábjain végignézzétek az átalakulásokat!





Addig is nézzétek meg a Süel idei három inspiráló Nőjét (és készüljetek a folytatásra):


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése