2014. szeptember 14., vasárnap

Süel az inspiráló Nőkért - Andi


Idén három inspiráló Nőt választottunk ki több, mint 100 jelentkező közül, akiket egy izgalmas fotózáson lencsevégre kaptunk, hogy a tavaszi Süel katalógusban már ők mutassák be legújabb modelljeinket.
A három hölgy nemcsak szép, hanem okos is (mondhatnánk közhelyesen) de a lényeg, hogy személyiségük lenyűgöző, élénk, pozitív, vibráló, vagyis igazi Süel modellek! 
Őket mutatjuk be most újra, kicsit részletesebben, ezzel is felkészülve a folytatásra, az újabb Inspiráló Nő választásunkra...

Ezt a Süel mellényt télen garbóval is viselheted.

Andi egy csodás jógaoktató, akihez jómagam is rendszeresen és roppant lelkesen járok, akár női jógáról, hot jógáról esetleg hot pilatesről legyen szó. 
Több nyelven beszél, körbe járta a világot és most már itthon is sok-sok energiát ad intenzív jógaórák keretében.
Az bájos oktató januári bemutatkozó anyagában éppen belekezdett Kineziológiai tanulmányaiba, most pedig kisbabát vár, áttér a kismama jógára, elvégzett egy hawai masszázs tanfolyamot és mellesleg éppen a vegán anyaságról gyűjt anyagot (és tapasztalatot), amit természetesen majd megoszt velünk is.






"Jelenleg az egyik legdédelgetettebb vágyálmom, hogy egy egészséges, kizárólag vegán ételeket és italokat felszolgáló kis kávézót nyithassak. Mely reményeim szerint nemcsak "egy hely" lesz, hanem képviselője, közvetítője is mindannak, amit az ételről tudok és gondolok. Így szeretném megosztani az egészséges táplálkozással kapcsolatos lelkesedésem az emberekkel."




"Szeretek korán kelni és a napi jóga gyakorlást illetve 'edzést' még a reggeli órákban letudni. Így aztán feltöltődve és jókedvvel nézek elébe a jóga tanítással teli mindennapjaimnak. Hiszem, hogy többek között azért vagyunk ezen a világon, hogy tanuljunk és megtapasztalhassuk a legnagyobb bőséget és boldogságot, aminek szerintem az egyik legfontosabb feltétele az egészséges és szabad élet megélése. Én ebben szeretnék segíteni az embereknek a jóga és a kineziológia  eszközeivel! Engem a jóga gyakorlása elindított egy olyan úton melyet remélem a továbbiakban is mindig járhatok majd. Az önismeret, önszeretet, tisztelet, figyelem, fegyelem, éberség és elégedettség útján. "

Andit az Amasole stúdióban találjátok.

Ti kit neveznétek jövőre?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése