2014. szeptember 5., péntek

Süel az inspiráló Nőkért - Nóra

Sorozatunk második "fejezetében" Nórát mutatjuk be nektek kicsit részletesebben, aki szintén szerepelt tavaszi katalógusunkban, melyben olyan izgalmas és inspiráló Nőkkel dolgoztunk együtt, akik jó hatással vannak környezetükre.


A fotózáson nagyon precíz és fegyelmezett kétgyerekes anyuka, igazi bombázó volt a Süel ruhákban.  Nem meglepő, hiszen Nóra szabadidejében rengeteget sportol, de mostanában a maraton és balett helyett inkább sokat sétál, kirándul, kismama-tornázik,  hiszen újra babát várnak. A család januárban bővül és két csodás kamasz fiú mellé érkezik egy kis-leányka.
  
 "Felhasználva a Süel fotózáson nyert bérletemet, ellátogattam az amaSole jógastúdióba, ahol belekóstoltam a kismama jógába is." 

Persze nemcsak emiatt választottuk igazi inspiráló Nőnek Nórát, hanem sok más izgalmas tevékenysége miatt is.
Tündérkonyhájában gyerekeket tanít játékosan sütni-főzni, és ugyan most a nyári szünet alatt zárva volt a műhely, szeptembertől újra várja a kislányokat. Idén megjelent Konyhatündérország című könyve igazi sikertörténet és hamarosan érkezik a második kötet is.

A művészeti menedzseri munkáit is folytatja, 2014. november 24-én ismét átadják a Gundel Művészeti Díjakat a szakmai kuratórium által kiválasztott fiatal, kezdő tehetséges művészeknek.

Decembertől viszont szeretné átadni magát a babavárás örömeinek, valamint készülni kedvenc ünnepére, a karácsonyra.

Végezetül íme két cuki példa arra, hogy kismamaként is bátran viselheted Süel ruháidat!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése