2015. június 28., vasárnap

Süel az Inspirálő Nőkért 2015- Andi

Sorozatunk uolsó szereplője a csodaszép Andi, akinek fantasztikus alakját még egy modell is megirigyelhetné pedig teljesen mással foglalkozik, többek között gasztroblogger. 

Andi 28 évesen addigi életét gyökeresen megváltoztatva, maga mögött hagyta szerelmét, munkáját és a várost, ahol addig élt.
Új perspektívákra volt szüksége és saját útjának keresése közben, rengeteg körülötte lévő embert biztatott arra, hogy ne féljenek a változásoktól, és hogy sosem késő, hiszen neki is sikerült!
Hétköznapokon csoportvezetőként dolgozik, emellett pedig online magazint szerkeszt, illetve gasztróbloggerként is munkálkodik egy másik online felületen. Minden szabadidejét arra fordítja, hogy megvalósítsa álmait. Fotózni és főzni tanul, hogy ami most még csak hobbi az később esetleg valami sokkal nagyobb dolog legyen.
Sok időt szentel az egészséges táplálkozásra és a sportos élet fenntartására, ami meg is látszik tényleg bombasztikus alakján. 




- Honnan ismered a Süelt? 
A Fashion streetről ismerem, mindig megcsodálom a kirakatot :-)


- Melyik a kedvenc Süel színed? 
Most épp a zöld és a sárga, mert nyári színek. De ez mindig az adott évszaktól és fazontól függ. A kötött ruháknak van egy egyedi stílusa és hangulata, a színekkel kombinálva pedig lehet játszani, hogy elegáns hatást szeretnénk elérni vagy épp lezserebbet. Ezért is tetszik annyira. Egy sima farmer-póló kombinációhoz is csak feldobsz egy színes kötött kardigánt vagy egy sálat és máris egyedi lesz ...


- Melyik a kedvenc Süel darabod?
Kaptam ajándékba egy ruhát, ami kétoldalt kivágott, az nagyon tetszik, minden színben nagyon dögös sztem és kombinálható, így tulajdonképpen több ruhám is lett :)).


- Milyen élmény volt a fotózás? 
Nagyon szuper volt a fotózás! Szívesen vállaltam a Tavasztündér szerepet és ez a zöld szín sztem nagyon jó választás volt nekem. Láng Peti pedig igazán profi módon instruált, így nem volt nehéz dolgom :)



- Kinek ajánlod a pályázatot?
Mindenkinek. Minden Nő csodálatos! Csak a mai világban az agyonretusált címlaplány az etalon sajnos, aki a valóságban amúgy ugyanúgy néz ki, mint bármelyikünk.
Jó érzés amikor egy ilyen fotón így látod viszont magad. Ezért is nagyon tetszik az, hogy a Süel nem csak kifejezetten modellekkel fotóz -bár a Horváth Éva tényleg szupercsinos-, hiszen ezeket a ruhákat mi hétköznapi nők, anyukák, üzletasszonyok stb hordjuk :).

Jelentkezz jövőre TE is!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése