2015. június 30., kedd

Süel Kreatív Nyár


Folyamatosan készültünk nektek kötött újdonságokkal, így most azt kérjük majd tőletek, legyetek ti is kreatívak:).
Több játékot is indítunk nektek a nyárra (kezelhetitek akár nyári házi feldatként is), hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló izgalmas feladatot.
Minden játék egy valós szituáció kapcsán pattant ki a fejemből, így nagyon kiváncsi vagyok a kreatív megoldásaitokra:).
Persze közben mi sem tűnünk el, minden nap jövünk érdekes postokkal, nyári outfitekkel és egyéb információkkal, eseményekkel.
 1. SUMMER KNITS
Nyári hőségben, Süel csipkében állok az amúgy sem hűvős, nagy kirakatos Süel – Mammutban és megkérdezi tőlem egy vásárlónk, hogy tényleg hordom- e ezeket a ruhákat nyáron. Kicsit meglepődve válaszolok, hogy természetesen, hiszen most is ez van rajtam…



Az első játékunk egy montázs, illetve kollázs pályázat, ahol azt szeretném ha megmutatnátok, milyen a fejetekben a Süel nyáron. Beleépíthettek olyan fotókat, ahol rajtatok van egy Süel a forróságban, ahol a tengerparton álltok egy csipkében, de nyugodtan letölthettek képeket a facebook oldalunkról is. Helyezzétek a fotókat nyári környezetbe, akár fülledt hangulatba…víz, strand, pihenés, kirándulás, kikapcsolódás, séta vagy egy jó könyv az árnyékban. Lehet , hogy pont most júliusban készül rólad egy szuper kép Süelben…


Egy feltétel van, hogy szerepeljen egy Süel kötöttség a végső összeállításban.
JPG formátumban küldjétek a kész ötleteket az info@suel.hu címre, amelyek közül a hónap végén választjuk ki kedvencünket. A tárgymezőben tüntessétek fel: SUMMER KNITS

2. SÜEL BABYBOOM
Rengeteg kismamának adtam már tippeket, hogyan vegye fel kedvenc kötöttségét várandósan, de mikor legutóbb egy barátom kért képeket tőlem kismamákról Süelben, rájöttem, hogy nagyon ritkán örökítjük meg ezeket a pillanatokat (az utóbbi 5 évben kettő vagy három vásárlónk küldött csak magáról ilyen cuki fotókat).



Így a második játékunk a Süel kismamáknak szól (lehet, hogy nem pont most vagy várandós de van egy szuper kismama képed Süelben), akik kreatív megoldásokkal, normál ruháikat, ebben az időszakban is fel tudják venni. A kötött elég felxibilis, így nem lehetetlen a kérés.
A ruhákból persze tunika lesz, lehet, hogy más kiegészítőket (pl.: mell alatti övet ) használsz és mi pont arra vagyunk kiváncsiak, hogy tudod kihasználni minél trendibben kötött ruháidat.



Tehát a feladat, illetve a kérdés, hogyan hordod kismamaként Süel ruháidat?
Küldjél képet magadról a kész outfitben az info@suel.hu címre. A képek közül a hónap végén választjuk ki kedvencünket. A tárgymezőben tüntessétek fel: SÜEL BABYBOOM

3. PAINT YOUR KNITS
Régóta tervezem (és saját részre már készítettem is) kézzel festett Süel pulóvert de most rajtatok a sor.
Szeretsz festegetni, esetleg anyagra is próbáltad már? Vagy éppen ezzel foglalkozol?
Akkor küldd el nekünk eddigi portfóliódat! A legjobb 5 anyag beküldője kap tőlünk egy sima Süel “ujjat”, amit saját fantáziáját szabadon engedve, a Süel világát figyelembevéve festhet meg.
Jelenleg annyi a feladat, hogy küldd el nekünk az info@suel.hu címre a portfóliódat, amelyek közül kiválasztjuk az 5 legjobbat.
Ez a játék itt viszont még nem ér véget, mert a végső 5, már megfestett (hordható) munkát az év második felében árverésen, más Süel termékekkel együtt, értékesítjük és a bevételt felajánljuk jótékony célra (erről most csak ennyit).


És, hogy a festők se maradjanak nyeremény nélkül a Süel facebook oldalán, ti fogjátok megszavazni, hogy melyik munka a kedvencetek, ki nyerje a Süel ajándékcsomagot (természetesen az 5 kreatív neve is sok helyen megjelenik majd felületeinken).
A portfóliókat a “PAINT YOUR KNITS” jeligével küldjétek.

3 játék, 3 Süel ajándékcsomag (2 Süel termék és egy magyar tervező kiegészítője lesz majd a csomagban) és indulhat a július!

Ha te nem is játszol, de ismersz valakit, aki szívesen pályázik, esetleg tudod, hogy biztosan tetszene neki valamelyik feladat, akkor oszd meg a lehetőséget!

Beküldési határidő mind a három esetben 2015. július 31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése