2015. augusztus 10., hétfő

Kapszula kollekció fotózás Tatár Csillával - WERK


Éppen Lupa szigeten jógáztam a teraszon, a várva várt 3 napos nyaralásom utolsó napján, mikor megcsörrent a telefonom és a képernyőn Tatár Csilla neve villogott. Felkaptam a telefont hiszen sokszor dolgoztunk már együtt a szuper szép műsorvezetővel, de kismamaként még nem találkoztam vele, így óriás kíváncsisággal tapasztottam a fülem a telefon képernyőjére.

A beszélgetés rövid volt, ám annál izgalmasabb, ugyanis egy legalább 6 darabos kapszula kollekció megtervezése körvonalazódott az éterben.
Csilla kérése csupán annyi volt, hogy olyan ruhákat szeretne, amelyeket várandósan is remekül ki tud használni, de nem kifejezetten kismama rucik.
A kötött anyagok ilyen szempontból szerencsések hiszen viszonylag könnyen tágulnak, vagyis egy kerek pocakon maximum egy picit rövidebbek lesznek, de nem veszítik el a formájukat.

A színeket és a fazonokat később személyesen egyeztettük, és egy igazi "türkiz indián nyár" pattant ki a fejünkből. Megtartottuk a fehéret, hogy az augusztusi melegben is legyen miből csemegézni, aztán egy batikolt, türkiz - fehér anyaggal átvezettük a színeket egy világosabb, és egy, már őszies türkiz árnyalatba.

                                

A kiegészítőkkel nem kellett most foglalkoznunk mert a csilingelő, "babanyugtató" ékszereket a 2MoM repítette nekünk a fotózásra, Vágó Réka cipellői pedig szuperül mutattak az izgalmas fonalcsodák alatt.

A helyszín is adta magát, hiszen a fehér -türkiz sorozathoz, hol találnánk kellemesebb vizes környezetet, mozaikokkal, oszlopokkal, mint a Gellért Fürdőben. A nagy melegben persze mi is kedvet kaptunk a fürdőzésre, így a fotózás mellé kértünk magunknak egy Zsigmondy kártyát, amivel majd kedvezményesen tudunk a vízbe ugrani (természetesen munkaidőn kívül :D).

Azt már mondanom sem kell, hogy most is szuper nevetős hangulatban telt el ez a 4 óra és már alig várjuk a kész képeket sok-sok Süellel:).

Így dolgozunk Mi! :)

Ruha: Süel
Fotó: Klinszky Gábor
Smink: Pető Mici
Helyszín: Gellért Gyógyfürdő

WERK: 














És akkor íme a végeredmény:).











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése