2016. május 14., szombat

Ki lett idén a kötött menyasszony???


Óriási misszióm, hogy megmutassam nektek a kötött ruhákban rejlő izgalmas lehetőségeket.
Szerintem egy csipkét vagy csipkével kombinált kötöttséget akár alkalomra is bátran felvehetsz, menyasszonyként, koszorúslányként, vagy éppen egy esti vacsorához, randihoz is tökéletes.

Idén is eljött az esküvők romantikus szezonja így a "Knitted Bride" fotózásunk sem maradhatott el.
A koncepciót tekintve a ruhákon lesz a fókusz, fehér falakat, lépcsőt, sikátorokat kerestünk, ahol a csipkék  kiemelkednek majd a natúr környezetből.

Íme az inspiráció egy képben összefoglalva.


Aztán kerestünk egy vezérszínt, ami a fehér mellet domináns árnyalatként fog végigvonulni a képeken. A 2015-ös lazac után, idén nem olyan meglepő módon, egy igazi Süel szín, a türkiz lesz a a középpontban.


De vajon ki az a szépség, aki a vadóc, kicsit pajkos, mezitláb rohangáló, romantikus főhősnője az újabb Süel történetnek?
Sokat törtük a fejünket, hogy ki lenne az a lágy és kedves karakter, aki amellett, hogy cuki, mégis szexi és nőies.
A nyertes pedig nem más, mint csodaszép színésznőnk,
 Tompos Kátya.

<3<3<3



Vera egy lágy, visszafogott sminket készített, a Hair's[ku:l] egy lazán tekergő, kicsit szétomló sérót, felkaptuk a Flow' and More csokrait, és már indult is a kis csapat Szentendrére.

Csak egy werket mutatok, ami valójában semmit sem ad vissza a hangulatból...:) Kátya finom hercegnő volt, akire mintha ráöntötték volna a ruhákat.
Enikő, a Pindewood Weddings fotósa, pedig igazán bohém képeket készített, amit hamarosn megmutatunk nektek, illetve a jövő héten már a Rúzs és Selyemben is elcsíphetitek a fotózásról készült összeállítást.




Így dolgozunk mi!
(Még szivárványunk is volt a nap végén:))






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése