2016. november 6., vasárnap

Kedvenc Süelem - Dina


Átugrottunk a Mammutba, hogy Dina, Süel gardróbját is megnézzük kicsit közelebbről.

Színeket tekintve ő a visszafogott árnyalatokra esküszik, ezért bőven akad fekete, fehér, drapp és vaj kötöttség a szekrényében. Ha pedig a fazonkról beszélünk, akkor a bővebb, lezserebb és persze vagányabb megoldásokat választja. Szóval ha te is a natúr árnyalatok rabja vagy, kérj tőle segítséget vásárláskor:)!


Az egyik kedvenc laza és persze jól kihasználható darabja a sakk poncsó. Kabát alatt, és felett is viseli, egészen a keményebb téli időszak beköszöntéig.


Egy hagyományosabba kardigán, amiben dolgozni is szuper kényelmes. Meleg és puha, természetesen a szürke árnyalatiban:).


Ha az élénkebb Süelek közül kell választania, akkor tűzpiros a nagy kedvence. Nagyon jól kiemeli a haj- és szemszínét, így több fazonban is ez lett  a nyerő árnyalata. A képen a jól ismert "szexi" fazonunkban pózolnak Ágival, amit igazából bárkinek tudok ajánlani mert 2 verzióban is kapható, és szinte minden testalkaton szuperül mutat.












Azért Dinának is akadnak olyan Süeljei, amelyek megmutatják dögös alakját. Én mondjuk ezeket csípem rajta a legjobban:). A vízesés ruha nekem is a szívem csücske és rajta is oltári jól mutat! Fekete verzióját, akár buliba is felveheted.

És akkor zárjuk Dina téli sztoriját a róla elnevezett "Dina" mellénnyel. Az első darab annyira tetszett neki, hogy egyből be is zsebelt magának egy feketét.  Rengeteg helyen láthattok ilyen bő, újjatlan mellényt különböző anyagokból, de mi külön készítünk bőrhatású verziókat, a Süel ruháinkhoz, kardigánjainkhoz passzoló színekben (barna, okker, narancs, vörös, tób, fekete, sötétkék, türkiz stb).

Gyertek és kutassatok a Mammutban is, Dina segít:)!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése